sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Joulukalenterini Vaapukkamehulle

Salainen joulukalenteriystäväni oli Vaapukkamehu. Yllä oleva Tilda-tyttönen muutti uuteen kotiin luukusta 24. Neuloin hahmolle villaisen tonttulakin sekä tupsusukat. Lakin ja sukat saa myös pois, joten hahmoa voi pitää muulloinkin kuin jouluna.

Ensin ajattelin paketoida kalenteriyllätykset paperiin, mutta sitten päätin tehdä pusseja, joita voi käyttää esimerkiksi seuraavana vuonna. Pusseihin leimailin kuvia ja numeroita, ja suljin ne hamppunarulla.

Viimeisen luukun tein Tilda-kankaasta ja pitsistä. Alareunaan ompelin kankaalle painetun enkelin. Samassa kuvassa on myös aiemmasta luukusta löytynyt tonttulakki.

Tässä vielä kuvia ompelemistani kalenteriyllätyksistä. Tein ne samoista kankaista "sarjaksi".

6 kommenttia:

 1. Kiva idea tuo paperinarukoristus sydämeen!

  VastaaPoista
 2. tosi kaunis joulukalenteri pussisto!ja hauska pipo tildalla päässä.oottelen kuvaa nukketalostasi,etkös saanut sellaisen vai muistanko väärin?

  VastaaPoista
 3. Kiitos, Merja! Nukkekodin osoite löytyy sivun laidasta. Laitoin sen äsken näkyviin. Casita Magnolia edistyy leppoisaa vauhtia, koska odottelen uusia Tilda-kuoseja kauppaan. Koulukin haittaa harrastusta... :/

  VastaaPoista
 4. Liinis <3 Joulukalenterisi oli aivan ihana <3 <3 <3 Jouduin jopa taistelemaan, että sain itsekin avata luukkuja :) Pojat tappelivat joka aamu siitä kenen vuoro on avata. Joka ikinen pikku pussukka on tallessa ja viikattuna ensi jouluksi. niihin voi sitten pojille tai Minskulle tehdä ihanan kalenterin <3 Sydämelliset kiitokset :)

  VastaaPoista
 5. Kiva kuulla, että kalenteri oli mieluinen. Mukavaa kevättä Sinulle ja perheellesi! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)