torstai 28. tammikuuta 2010

Lintubongausta

Tilda-foorumissa on käynnissä lintubongausvaihto ja eilen pikkuinen lintu saapui Biibun luota minulle. Linnun mukana tuli myös Tilda-sydän. Sydämeen oli kirjottu "El Corazón" eli sydän.

Kiitos Biibu, tämä ilahdutti kovasti!

Lintu jatkaa matkaansa pian, mutta kenelle...? ;)

keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Tilda-decoja

Tietokoneen tiedostoista löytyi viime vuoden vanhoja Tilda-decosivuja. Ylemmän sivun tein Merjuskan Tilda-decoon. Alempi sivu kuuluu Kimmelin Tilda-reseptidecoon.

lauantai 23. tammikuuta 2010

maanantai 18. tammikuuta 2010

Lahjoja

Nämä lapaset tein kaverilleni joululahjaksi. Tein ne Novitan Tempo-langasta. Koristelut on tehty Puro-langalla. Lapaset syntyivät todella nopeasti ja näppärästi.

Äitini työkaveri pyysi minua tekemään tilauksesta huovutetun labradorinnoutajan. Ja tällainen siitä sitten tuli.




lauantai 16. tammikuuta 2010

torstai 7. tammikuuta 2010

Luistimia

Näiden luistinten teosta onkin pitkä aika. Alemman kuvan luistin oli osana Tilda-foorumilla järjestetyn viikonlopun arvauskisan palkintoa.


sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Joulukalenterini Vaapukkamehulle

Salainen joulukalenteriystäväni oli Vaapukkamehu. Yllä oleva Tilda-tyttönen muutti uuteen kotiin luukusta 24. Neuloin hahmolle villaisen tonttulakin sekä tupsusukat. Lakin ja sukat saa myös pois, joten hahmoa voi pitää muulloinkin kuin jouluna.

Ensin ajattelin paketoida kalenteriyllätykset paperiin, mutta sitten päätin tehdä pusseja, joita voi käyttää esimerkiksi seuraavana vuonna. Pusseihin leimailin kuvia ja numeroita, ja suljin ne hamppunarulla.

Viimeisen luukun tein Tilda-kankaasta ja pitsistä. Alareunaan ompelin kankaalle painetun enkelin. Samassa kuvassa on myös aiemmasta luukusta löytynyt tonttulakki.

Tässä vielä kuvia ompelemistani kalenteriyllätyksistä. Tein ne samoista kankaista "sarjaksi".