perjantai 27. helmikuuta 2009

Päivitykset...

... blogissani hiljenevät nyt viikonlopuksi hiukan, koska tietokone eilen hajosi ja nyt se sitten on korjaamolla... :( Toivottavasti seuraavalla viikolla saan koneen takaisin ja päivityket voisivat jatkua normaaliin tapaan. Joitakin pikkupäivityksiä saatan tehdä muilta koneilta tänne viikonloppuna.

Mukavaa viikonloppua kaikille! :)

torstai 26. helmikuuta 2009

Tilkkuja


Eilen sain kasan pieniä tilkkuja. Niitä voin käyttää joissakin pienissä yksityiskohdissa koristeina, esim. sydämissä pieninä paikkoina... :)

keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Tildamaisia...


... puusydämiä löysin eilen Viherlandiasta. Olivat tosi halpoja joten pitihän yksi sydänpari ostaa. Kaksi sydäntä maksoi vain 2 euroa, väreinä oli sinisiä ja vaaleanpunaisia. :)

Viherlandiaan oli tullut muutenkin aika paljon sisustus juttuja. Meinasin ostaa pienen koristelinnunhäkin, kun oli vain 9 euroa, mutta se roikkui niin korkealla, etten viitsnyt alkaa kiipeämään hyllyillä sitä ottaakseni alas... :D

Kuusamo


Olin neljä päivää Kuusamossa ja eilen tulin kotiin. Todella ihanat maisemat oli ja sää oli mitä mainioin. Nyt on kyllä paikat kipeänä sillä laskettelin todella paljon, aamusta iltaan. Ihme, kun ei monot kasvaneet jalkoihin kiinni. :D
Kuusamon keskustassa näytti olevan joku yksityinen kangaskauppa, mutta aika ei riittänyt sillä käymiseen... :( Höh, kaupassa näytti olevan vielä alennusmyynnit, osa kankaista olisi ollut -70%!
En nähnyt matkalla yhtäkään poroa, harmi. Paitsi yhden täytetyn poron näin... :D
Täällä päin auronko paistaa ja on todella ihana sää, ei muuta, kun ulkoilemaan.
Oikein mukavaa keskiviikkoa kaikille! :)

tiistai 17. helmikuuta 2009

Linnunpönttö


Eilen tein uusimmasta Tilda-kirjasta linnunpöntön kevään ensimmäisille muuttolinnuille jo valmiiksi... ;D
Tänään aurinkokin paistoi jo niin keväisesti vaikka aamulla oli kamalan kylmää.

Tällä viikolla pitäisi käydä Sinooperissa hankkimassa hiuksia viime viikonloppuna valmistuneelle tytölle. Sitten saisin kuvankin tänne näytille. :)

maanantai 16. helmikuuta 2009

Albumi, vispilä ja mittamuki



Päätin eilen tehdä jotain pientä ja samalla, kun olin netsissä syntyi kolme pikku tavaraa nukkekotia varten. Ohjeet on Väinölästä.
Tänään oli -20 astetta aamulla, hui! Kevättä kohti silti ollaan menossa, aamulla oli jo sen varran valoisaa, kun heräsin. Iltapäivällä paisti aurinkokin niin keväisesti... :D Odotan jo kevättä innolla ja erityisesti kesää!
Tänään pitäisi vielä lukea saksan kokeeseen joka on keskiviikkona... Tildaillakkin pitäisi yrittää vielä tänään... :) Kiirettä meinaa olla.




lauantai 14. helmikuuta 2009

Hyvää Ystävänpäivää!


Eilen valmistuneen Tilda-ankan myötä tahdon toivottaa kaikille oikein hyvää Ystävänpäivää!

Ostoksia


Viime teksitissä mainitsin ostamiani tavaroita ja kuvat kerkesin laittaa tänään koneelle. Elikkä tämä astiasto on Sinooperista ostettu, osa astioista pääsee varmaan roomboxiin... : )

Purkit ostin Askartelupuoti Piasta. Kauppaan oli myös tullut myytäväksi nukkekoti, mutta oli sen varran kallis etten viitsinyt ostaa. Jossain vaiheessa kuitenkin pitää ostaa jonkinlainen nukkekoti... Kesään mennessä viimeistään! : )

sunnuntai 8. helmikuuta 2009

Roomboxin valmistus alkaa


Olen pari vuotta sitten ostanut Pentikistä kauniin lyhdyn ja ajatellut tehdä siihen pienen puutarhan. Nyt sitten päätin ryhtyä toteuttamaan ajatustani.


Leikkasin paksusta pahvista laatan muotoisia palasia ja maalisin ne sitten saven värisiksi (kuva vääristää laattojen väriä). Laatat liimasin harmaan kartongin päälle. Viime viikolla kävin ostamassa jo valmiiksi pienen astiaston Sinooperista. Löysin eilen myös kauniit penkit ja pöydän jotka pääsevät puutarhaan. Kasveja pitääkin alkaa valmistelemaan sitten seuraavaksi... : )

Pian valmiistuu ensimmäinen hahmoni uudesta Tilda-kirjastakin! Laitan kuvan heti tytön valmistuttua.

keskiviikko 4. helmikuuta 2009

Uusi Tilda-kirja...

... on nyt minullakin! Tiistaina sain haettua postista kirjan ja heti kotona ihailin uuden kirjan uusia ideoita. Pitää yrittää tehdä viimeistään viikonloppuna kirjasta töitä, sillä tällä viikolla on pari koetta vielä koulussa... :/

En sitten millään malta odottaa viikonloppua! : )