lauantai 31. tammikuuta 2009

Sekarotuinen


Eilen kaivoin laatikosta huovutusvälineet ja illalla syntyikin tämä pieni sekarotuinen. Aluksi koiran piti muistuttaa katalonianpaimenkoiraa, mutta lopulta päätin, että sekarotuinenhan tästä tulikin. Ohje koiraan oli Pienet Huopahauvat -kirjasta. : )

perjantai 30. tammikuuta 2009

Angel love


Kaksi Tilda-taulua tein tänään. Kuvat on Tilda-paperiarkista leikattuja ja kehykset löytin parilla eurolla kirpputorilta. Olin etsinyt pitkään samantapaisia kehyksiä eri kaupoista, mutta mistään ei tärpännyt... Kirpputorilta sattumalta sitten oli tällaiset.

Taulut sopivat oikein hyvin huoneeseeni ja saman sarjan Angel love -peltipurkkeihin. Pitänee joskus sitten tehdä Angel love -hahmo huonetta koristamaan. : )

"Minitildaa"


Keskiviikkona oli hulinaa ja hälskettä, mutta niiden keskellä sain tehtyä "minitildaa". Pienen saappaan nimittäin väsäsin sinä iltana. Kaavan piirsin omasta päästäni, mutta inspiraatio pikku saappaaseen löytyi Tildan talossa -kirjasta. Pitää katsoa teenkö saappaasta avaimenperän, mutta se on vama, että teen pikku saappaitta vielä monta... Tuo oli vasta kokeiluversio, joten seuraava pitää toteuttaa hiukan tarkemmin ja siistimmin. : )

tiistai 27. tammikuuta 2009

Kuono kohti kevättä!


Tämä pikku pupu valmistui pari päivää sitten. Nyt se istuu tyytyväisenä penkillään.
Ohje pupuun löytyi Crafting Springtime Gifts -kirjasta, tämä oli ensimmäinen työni kyseisestä kirjasta. Kangas on kangaslaatikosta löytynyttä ohutta huopaa. Kääntäessä huopa venyi hiukan joissakin kohdissa, pienissä kohdissa varsinkin. Onneksi se ei kuitenkaan haitannut lopputulokseen. Pitää varmaan tehdä vielä pari pupua kaveriksi kevättä odotellessa... =)

sunnuntai 25. tammikuuta 2009

Puusalko


Tämä puusalko valmistui jo ennen joulua, mutta nyt vasta huomasin, että en ole laittanut kuvaa siitä tänne. Ohje puusalkoon oli Tildan talossa kirjasta. Sydämet ovat Sinooperista ostettuja vanerisydemiä. Sydämien kuvat on Tilda-paperiarkeista leikattuja.


Pian pitääkin jo miettiä, että mitäpä laittaa roikkumaan puusalkoon sitten keväällä...

torstai 22. tammikuuta 2009

Pussukka



Tildas Hus -kirjassa oli todella ihana pussi ja sitä oli pakko kokeilla ja tällainen siitä sitten tuli. Siihen on hyvä laittaa laatoikoissa pyörivät napit talteen.

tiistai 20. tammikuuta 2009

Nam, nam...


Tämä työ oli todella kiva ja nopeasti tehty. Mansikoita voisi tehdä useammankin tässä kesää odotellessa... :)

sunnuntai 18. tammikuuta 2009

Koira ja Nukkumatti


Nämä kaksi kaverusta ovat löytäneet paikkansa pienen kaapin päältä. Nukkumatti oli ensimmäinen Tilda-hahmoni, mutta kuvan sain nyt vasta sivuille. Koira valmistui pari päivää sitten.

perjantai 16. tammikuuta 2009

Tildamaisia lahjoja

Tämä Tilda-kokki pääsi joululahjaksi. Lahjan saaja piti oikein kovasti siitä. Tytölle tein pienet "pitsikengät" laatikosta löytyneistä pitseistä. Kokinhattu oli vaikea tehdä, mutta onnistui se kuitenkin.

Toinen tildamainen lahja oli pipari. Piparin kaavaa on suurennettu, niinpä siitä tuli aika suuri. :)